Olle

I vintras så kom Olle till oss... Vi bor på en liten yta fylld med kärlek! Tänk att han blev till under en Asien resa. Att leva billigt och litet har passat mig perfekt, hela vintern spenderade jag hemma inne med Olle. Nu när sommaren är här kommer vi ut och utforskar skogarna.

Jag ser fram emot att upptäcka vad han kommer att tycka om i livet. Jag är en del av en familj, och jag vill uppleva solen tillsammans med dem.

Vi skall flytta till en ny yta, som passar oss alla tre. Jag ser annonsen på min lägenhet, och blir lite förvånad över att se hur den ser ut nu jämfört med hur den såg ut när jag flyttade in i den för sex år sedan. Vem jag var då och vem jag är nu. Jag tänker på känslan som jag hade för den då, och på känslor jag har upplevt i den, på just den här platsen. Jag tänkte för längesedan att det här var min plats att växa på och rensa ut saker på. Allt ser totalt annorlunda ut nu mot då... Jag har verkligen utvecklats här, och skall nu få en ny start på ett annat ställe, ett ställe som hör till min familj. Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med det, men kanske bara att det är härligt att allt är föränderligt... platser i livet och platser att utvecklas på.

 

Här är min lägenhet: http://www.hemnet.se/beskrivning/686061?r=13

 

Och jag är som sagt nyfiken på att lära känna Olle, och vad han kommer att tycka om i livet... Men än så länge lever han under min skaparglädje & inte sin egen... Jag gillar att köpa begagnade gamla kläder till honom som jag tycker är fina! Här är lite kläder som jag köpt second hand till honom:

 

/Anna Malin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0