Mickaela Johansson: Nyinköpt till babyn


Var och lunchade med en gammal jobbarkompis idag, hur mysigt som helst. Givetvis så tänkte jag att jag för en gångs skull skulle vara lite nyttig, så jag tog en salladsbuffé, medans Elin körde på en pizzabuffé, och gud vad jag ångrar nu att jag inte tog pizzabuffén, salladen var inte de minsta god, men men, man lär sig av sina misstag.

Efter det kände jag min så illa tvungen att shoppa upp mina pengar på kläder på Gina, jag måste ju ha någonting att växa i nu, det blev ett par svarta leggings med gulddragkedja längst ner, en lång varm och mysig kofta som går ner under rumpan, mys pys, sen blev det ett leopardmönstrat linne också. Najs vart det.

Efter shopping till mig själv fick jag givetvis ett ryck och gick och köpte en jätte mysig overall till min lillplutt. Jag tänkte att det kommer behövas efter som babyn kommer i januari, och då lär det ju vara en aning kallt, så den köpte jag för en billig peng. Sen var det slutshoppat för min del, för nu är det dags att spara på pengarna med tanke på att det lär gå åt sen.

--
Mickaela

En massa tankar


Jag har börjat tänka en del på hur jag vill inreda vårat barns rum, redan :P haha. Jag funderar över mycket i tidigt stadie. Jag älskar ju rosa, men blir det en flicka så vill jag nog ändå inte ha allt för mycket rosa, utan lite mer neutrala färger, endast en färg kan ju bli lite trist i längden. Blir det en pojk så blir det nog samma där, inte för mycket blått. Många inreder ju säkert efter barnets kön, flicka=rosa, pokje=blått. Men man behöver ju faktiskt inte göra så, det är så ute tycker jag om jag får säga det själv, då är det ju verkligen snyggare om man har nått som passar både flicka och pojke =) eller hur? jaja. Det är ju ett bra tag kvar innan man måste börja tänka på det iof, men ändå lite smått kul att förbereda sig lite på vad man vill ha. Just det, MYCKET vitt och ljust, det är ett måste. Har man för mycket mörkt så blir man ju bara nedstämd.

Namn har vi såklart börjat fundera på nu också. Men jag vet inte om jag ska avslöja det ännu ;) det blir mer spännande om man kan hålla det lite hemligt. Dock så vet redan hela min släkt vad vi har valt. Äsch, vi funderar på William om det blir en söt lite pojke, och Nova om det blir en liten flicka. Sen får man väl komma på några fler så man har lite att välja på, för det är ju inte alls säkert att de namnen vi har nu passar när barnet väl kommer.

Hur som helst, snart har man gått halva tiden :) redan vecka 17 nu ju. Spännande.

Jag måste också berätta för er vilken låt jag ska spela för min lillfis nu när h*n ligger i magen och värmer sig, Molly Sandén med Hallelujah. Otroligt fin låt. Längtar mer än något annat när jag hör den låten.

Kisses

--

Mickaela

Madonna, bara wannabe rock n' roll...


Bild: www.gp.se
Såg Madonna på Ullevi i i förrgår och som ett troget Madonna-fan (första skivan köpte jag när jag var 7år) så köade jag och min barndomsvän Andreas i 7(!) timmar för att få bra platser. Det var definitivt värt det eftersom jag skulle dött i folkmängden med mina 159cm om jag hade haft en annan placering.

Showen var mäktig och mycket skrikande blev det! Jag köper hela folkmusik, rädda världen, klubbremix på gamla hits-grejen.
Men varför insisterar Madonna på att plocka upp en gigantisk gitarr, spela ett ackord och veva med armen som om hon vore en föråldrad rock n' roll stjärna? Vad handlar det om? Medelåldernskris?
Allt annat tyckte jag vad bra och funkade, förutom som sagt oljudsgnidandet av gitarren mot högtalaren. Jag väntade bara på att hon skulle slå sönder gitarren och riva av sig kläderna som en galen Courtney Love men tack gode gud så hände inte det.

Men jag ska inte klaga, jag är nöjd bara av att ha sett henne live!

Jag och Andreas som väntar tålmodigt...
på Kitsch.se

Mickaela Johansson: Älskar rosa


Hej allihopa!

Detta är mitt första inlägg som jag skriver här i Kitschbloggen, spännande. Jag har länge älskat Kitsch och alla deras underbara, härliga prylar så när de frågade mig om jag ville gästblogga för dem i augusti månad så blev jag givetvis superglad. Tänk vilken ära!

Nu under sommaren har jag tyvärr inte vart inne och kikat i webbshoppen så mycket, jag har helt enkelt inte hunnit, men bara för några dagar sedan var jag inne och kikade i hopp om massa nya kitschiga och läckra prylar, och ja, såklart så har det kommit in en hel bunt med söta saker. Jag absolut älskar alla nyheter, kunde jag så skulle jag beställa hem precis allt. Och så mycket rosa, jag som älskar rosa. Jag klickar mig in i Kitschshoppen och blir helt bländad av rosa, för mig är det nästan som att sitta och internetshoppa i himmelen. Underbart!

Det här var mitt första inlägg i Kitschbloggen, men absolut inte det sista. Hoppas ni alla fina människor där ute har haft en härlig sommar, det har jag iallafall.

/Mickaela missvalentine.se

Alla pratar om Victoria och Daniel-disktrasan



Expressen 12 juli

Nu är Victoria & Daniel-disktrasan aktuellare än någonsin! Det har skrivits spaltmeter om trasan i alla de stora dagstidningarna. Huvudsakligen om vilken succé den blivit då den går hem i Sveriges alla hushåll. Jag tror att succén beror på att den passar alla, den fungerar både som ett skämt och som en hyllning. Jag ska i alla fall ge bort en både till min superrojalistiska mormor (vars favorittavla är en autograf från kungen och Silvia) och till min moderata kompis (som praktiskt vill avrätta hela kungahuset och utnämna sig själv till president).

Det har även spekulerats en del huruvida vi har rättigheter eller inte till bilden. Ni kan dock vara helt lugna, bilden är ritad av oss och således fullt laglig att använda i kommersiellt syfte. Om hovet skulle komma springande och anklaga oss för brott mot upphovsrättslagen står vi beredda med lagboken i högsta hugg!

Ni som suttit hemma med abstinens senaste 2 veckorna när disktrasan varit slut på lager (vi var oförberedda på denna uppmärksamhet nu i sommar) kan nu slappna av. Vi skickade hem tryckeripersonalen från sin semester och väntar nu en ny leverans som dagarna.

Slutligen, kom ihåg att: All PR is good PR!

 
Några av tidningarna som disktrasan figurerat i.
på Kitsch.se

Semestern över!


Nu sitter vi alla på kontoret igen och jobbar i rask takt!
Vi har haft lite sommaruppehåll men nu har vi vilat upp hjärnorna och har en massa att berätta!
/ Kitsch.se

RSS 2.0