Martina Erlandsson: Jag tror min dotter blir inredningskonsult när hon blir stor!

Helt plötsligt slår verkligheten igång, vår dotter når allt med sina långa armar och är nyfiken på minsta lilla grej.

Och då måste man barnsäkra hemmet.


Som tur är – så behöver det inte bli dyrt med dörrstop-spärrar på alla köksskåp-eluttagsstopp etc etc. Och när allt kommit på plats, då blir det krångligt för mamma och pappa. Jag vet inte hur många gånger jag sliter tag i luckan till soparna under vasken och blir stoppad av en ful plastsak som lurar där inne. Den där sabla spärren!Där rök en nagel, varför tar man i så dant för?

Huvudsaken är att dottern inte kommer åt soporna, det är inga trevligheter i dem. Pappas gamla snus, gröt som inte gick ner vid frukosten och härliga blöjor fyllda med massa mys. Ja det är väl bara småbarnföräldrar som finner blöjor mysiga men ja..

Och sen skall man fram med dammsugare för allt som hamnar på golvet skall in i munnen. Så drar man fram åbäket och ut med sladden och in i uttaget och - nehe, där satt det något för de små hålen. Ut och hämta den där andra plastsaken, som är exakt likadan (med knallröd), så man kan plocka ur stoppet för att få i sladden. Åh bökigt!


Nu så....dammsuger-dammsuger-dammsuger, vad fann vi här då? En ren lunchlåda, skall inte den vara i ett av köksskåpen? Jo med dottern tyckte väl de passade bättre under sängen, ihop med en strumpa, dammråttor och ett gosedjur. Konstigt det där med vad man tycker är praktiskt och fint, för min dotter tycker tydligen motsatsen och placerar ut olika föremål och prylar lite var stans. Så kan det bli, stark vilja finner lösningar på mammas inredning”problem”. Om man nu kan kalla dem problem, jag tycker personligen jag är ganska bra på att inreda och dekorera vårt hem. Så från ungefär 1,50 och uppåt ser det kalasfint ut, tavlor och foton – hyllor fyllda med favoriter från alla håll. Och neråt då? Leksaker, böcker utspridda med vinden och ja bokomslagen, dem rev hon sönder till konfetti tidigare under dagen.


Jag tror att min dotter kommer hålla på med inredning när hon blir stor, hon verkar har ett tämligen stort intresse för det redan! Mam loves her babygirl!

Ha de gott och se möjligheterna

/Martina

Vackravega.blogg.seKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0