Fotostudio i vardagsrummet

Eftersom Mathilda är så fantastisk på att tillverka annonser fick vi till förra Formexmässan (designmässa för branchfolk) chansen att pryda baksidan på mässkatalogen med vår annons. Alla blev nöjda och vi fick förtroendet även till sommarens katalog.

Panik uppstod dock på kontoret då ett stort lass nya produkter som skulle medverka fastnade i en container i Tyskland samtidigt som dagarna till dead line tickade på. Slutligen kom så produkterna till allas lättnad men problemen var inte slut där. En dag återstod, en annons skulle tillverkas och idéflödet stod stilla. Mathilda behövde inspiration, hon ville fota i en rolig miljö och vad kunde då passa bättre än i hennes eget kitschiga hem!

Ur vardagsrummet åkte möbler och ersattes av en stor hög produkter, den stora kofferten som ska knyta an till Formex rese-tema samt allehande fotohjälpmedel. Mathildas vardagsrum förvandlades på några minuter till en fantastisk fotostudio! Hon började fota och i takt med att resultat uppnåddes även maila utkast tillbaka till kontoret. Idéer bollades fram och tillbaka och efter ett antal justeringar stod vi där med en annons alla var nöjda med. Och tur var det eftersom det nu bara återstod några få timmar innan den skulle skickas till tryck!

Ska bli spännande att se slutresultatet.
/Kitsch.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0